onsdag 13 november 2013

Nu får det räcka...

Nu får det räcka med bloggpaus. Och den blev lite längre än jag hade tänkt mej. Men ibland blir det så. Livet tar liksom över. Och man har inte tid för allt. Man måste prioritera. Och det har jag gjort....

Vad har då hänt sen sist...? Har Alko öppnat.?? :o)) Det vet jag faktiskt inte, har inte haft vägarna förbi. Men ska ta reda på det. 

Jag har förberett för höstmarknaden och genomfört den. Jobbat, jobbat, jobbat och jobbat. Gått en och annan kurs genom jobbet, och läst på om Kolloidalt Silver. Träffat vänner som insjuknat i C, och bara försökt ta mej genom dagarna på ett eller annat sätt.


Har även blivit klar hos tandläkaren i Åbo, så det har varit en och annan resa dit. Hemma har jag kommit igång med det som är kvar av renoveringen. Just nu gläds jag över mitt nya förråd, som varit pannrum tidigare. Har inte haft något varmförråd tidigare så min glädje är STOR.

Och därför har jag beslutat mej för att gå igenom alla grejer och se vad jag verkligen behöver, på riktigt, inte bara som bra att ha. Har plockat ihop lakan, handdukar, filtar, karotter, kastruller och allt möjligt annat som man använder i ett hushåll och det ska jag föra till en hjälpsändning som ska till behövande i Litauen. Och eftersom julen snart är här så köpte jag även en del ätbart (torrvaror) och olika sorters tvättmedel. för både kropp, kläder och hushåll. Frågade även runt bland vännerna efter övergivna leksaker.....

Det är vad jag har sysslat med.... Och så har jag stickat! Höll på att glömma det. Min stressmedicin :o)

Tina

5 kommentarer:

tilda sa...

Oj vad du mycket du har haft på gång! Så är det, man måste prioritera i livet! Håller fullt med dig att stickandet är stressmedicin...har äntligen hittat sticklusten och det lugnar nerverna:)

Fru Venus sa...

Alko har öppnat ;-)
Vi saknade dig i lördags!
Kram

Elle sa...

Har själv tagit en liten bloggpaus för att livet kom före. Vet inte var tiden tar vägen, den bara rusar iväg.
Här i Tyskland har vi ingen motsvarighet till systembolaget, eftersom vi kan köpa alkohol i mataffären.
Kram Elle

Steve sa...

Välkommen åter! Bra med stressmedicin utan biverkningar.

Steve sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.