tisdag 26 november 2013

Jag åkte dit.....

Trots alla försök att hålla förkylningar borta så åkte jag dit i förra veckan. Fick avbryta mitt arbetspass för jag hade svårt att hålla mej på benen. Så här i efterhand är jag glad åt att jag stod på och krävde att få åka hem även om sjuksyster tyckte att jag inte såg sjuk ut och att jag inte hade feber.... Hallååå... jag hade smink eftersom jag såg för jävlig ut annars, och jag hade ätit febernedsättande sen kl 04. Men det bevisar bara att man kan göra underverk med smink och Alvedon :o)

När jag väl var hemma lät jag basiluskerna ta över. Min kropp behövde det. Det har varit så intensivt sen i september så nu släppte jag allt. Febern härjade, halsen värkte och jag nös och snorade. Där emellan sov jag bara. Och vid dom vakna stunderna drack jag mycket vätska. När jag 5 dagar senare vaknade och kände att jag kunde andas med båda näsborrarna så var lyckan stor. 

Bild lånad från MÅBRA
Läs gärna reportaget HÄR

Nu borde jag ta och lägga in en matta i mitt nya förråd men det är lite för fint väder för det. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är så där härligt krispigt i luften. Tror jag tar en sväng i stället :o)

Tina

5 kommentarer:

Isebell Novell sa...

Det låter grymt att inte få åka hem om man är sjuk. :( glad du verkar må bättre nu.

Shamrock sa...

med lite smink kan man se hur pigg ut som helst

Marina sa...

Skenet kan bedra...skönt att du är bättre!

Elle sa...

Bra att du kryat till nu!
Men..du sov väl inte i fem dagar...?? ;-)
Kram Elle

Snäckskalsdalen. sa...

Urk, skönt att du vaknat på rätt sida och känner dig pigg igen, det är så tröttande att bli förkyld numera. Annat var det förr!
Agnetakram