Fortsätt till huvudinnehåll

Är dom blinda...??

Är dom blinda eller bara världsfrånvarande, dom där som väljer ut modellerna till visningarna?? Eller tycker som verkligen att det är vackert när revbenen sticker ut...? Vad är det för fel på en kurvig modell...? Kvinnliga former kan väl aldrig vara fel...?? Eller....??

Tina

Kommentarer

Ingela sa…
Till att tycka!... Det sätter bara griller på folk och riskerar att skapa osunda ideal. Annars kan man ju inte rå för om man råkar vara lång, kort, tjock eller smal... ibland är det en läggningsfråga eller sjukligt. Men man får ju klä sig därefter... absolut håller med dig! kram Ingela
Hon är sjuk...stackars...
Ingrid sa…
Inte är den där utmärglade modellen vacker, jag tycker att hon är väldig, väldigt ful!!

Ser man ut på det viset skulle man absolut inte få uppträda som modell eller något liknande, för det sänder helt fel signaler.

Kram Ingrid
Mor Grön sa…
Man kan ju räkna revbenen på henne...stackars tjej. "Natuligt smal"...I don't think so, hon är inte frisk (vilket givetvis inte är hennes fel men HUR tänker den som anställer???). Sjukt detta samhälle ibland!
tilda sa…
Huj så hemskt! Jag tycker att dom borde satsa på naturligt mulliga medelålders damer med trevliga årsringar här och där! Då sku man kanske få en ny karriär:)
Elle sa…
Tjejen ser ju ut att ha ena foten i kistan redan...stackaren. Vilka otroliga krav de har på modellerna.

Nej, jag är nog glad över mina små rundningar. Jag ser iallafall lite friskare ut!

Här i Tyskland finns det en tidning som numera bojkottar modeller. Alla foton är med "normala" kvinnor i olika åldrar. De ville visa tecken och motarbeta just detta svältningsvansinne.

Ha en bra vecka!
Kram Elle
Herregud, hon ser ju helt sjuk ut. Stackars människa. Som du säger, Tina, de måste vara blinda! De borde ringt efter ambulans istället när de såg henne.
Linda sa…
Huj! Varifrån är bilden på den utmärglade modellen? Visst har man ju hört att modellerna är för smala; men hon på den här bilden är ju så EXTREMT smal så ingen annan än anorektiker kan väl ha henne som ideal? Så hemskt hon måste må. :( Verkligen fel att anställa henne, och på så sätt idealisera henne för andra flickor som kan påverkas, istället för att hjälpa henne till ett hälsosammare liv. Den tyska tidningen Elle nämner verkar ha bra attityd!
Åsa! sa…
Det är fruktansvärt. Detta är ingen frisk bild utav en kvinnokropp och borde behandlas därefter tycker jag.
caja sa…
Visst är det vidrigt! Vad är det med människor som tycker att det ska vara så???? Blir illa berörd av de bilderna, stackars magra tjej...kom ska du få lite pannkakor med vispgrädde hos mig!
MissManic sa…
Gammalt inlägg men jag hoppas att du fortfarande bloggar.
Jag har hört att de "raggar" modeller utanför anoreximottagningar.
Osäkra tjejer som tackar ja till det mesta där de dessutom får höra att deras kroppar är bra.

Populära inlägg i den här bloggen

En vild orkide.

Upptäckte i veckan att det växer vilda orkideer på min gård. Nattviol tror jag den heter... Rätta mej gärna om jag har fel. Undrar om det går att flytta på dom...? Vill ju gärna ha dom kvar men på ett annat ställe... Tänk att man kan bli så glad över ett så enkelt fynd. *ler* Och på tal om glad så blev jag överlycklig när jag såg en igelkott på min gård. Vad ska jag lägga ut för typ av mat till den? Tina

Baka ett klimakteriebröd.

Jag har varit flitig och städat ur ett skåp som saknar hyllor. Ni vet, det kan ju bli sådär i renoveringen, att en del grejer blir på hälft..... *skäms lite* I alla fall så började jag röja ur det för nu skulle hyllorna på plats. Vilken tid det tog att tömma det...... För alla lådor ska gås igenom. *ler* Upptäckte att jag har saker som jag inte ens kom ihåg att jag hade... Sånt kan man ju göra sej av med då, eller hur..? Det blir en sväng till Emmaus tror jag.. Men jag hittade något som jag vill dela med er.. *skrattar* Fast det inte är något att skratta åt.... Ett recept på klimakteriebröd. Jamenvisst. Det finns sånt. ;o) Det är Asknäs gård vid Mälaren som serverar det och M-magasin delade med sej av recepet för flera herrans år sen. Det sägs vara lika bra för kvinnor i klimakteriet som för män som vill hålla sin prostata i form. Låter det intressant.....?? ;o)) Blanda ihop: 3,5 dl sojamjöl 1,5 dl grahamsmjöl    3 dl havregryn 1,5 dl linfrön    1 dl solrosfrön    1 dl

GOTT NYTT ÅR!!

 Vill önska er alla ett riktigt Gott nytt År!   Tina