Fortsätt till huvudinnehåll

Hittade mina möbler.

Nu är jag hemma igen. Resan till Hufvudastaden i öst var givande. Om än lite uttröttande.
Men jag borde vara laddad med ny bra information. Bara jag vaknar till så ska jag börja möblera om i min "mänskliga hårdskiva". Efter alla levnadsår börjar det bli ganska fullt där och man måste helt enkelt möblera om för att allt ska rymmas och att man hittar det lätt..

Innan jag for iväg så besökte jag ju Butiken med Begagnat och till min stora förvåning hittade jag "byrå-låd-hyll-funderingen". Yes, en gammal vit bokhylla fick ställa upp med sitt underrede. Själva hyllfunderingen fick bli kvar i Butiken, för den vill jag inte ha. Samlar bara damm.
Så det blev 3m skåp med en liten låda överst, beslagen är i guld och även om jag är en guld-fantast så ska dom målas vita för att ge ett lugnare intryck. Fick hela bohaget till ett överkomligt pris, 50e, helt okej.

Lillasyster var med mej och när jag började leta efter 120breda bokhyllan sa hon att hon hade en vanlig vit bokhylla i förådet hemma som jag kunde få om den passade. Så vi åkte hem till henne på fika och inspektion av hyllan.
Den var helt okej, 80cm bred med skåpdörrar nertill. Kommer att fungera perfekt tills jag ramlar över den rätta och då kan den här flyttas till pannrummet (när den blir färdig)..

Och idag kom syster med äldsta dottern och hade allt med sej i paketbilen (en sån där bra-att-ha-släkting... ni skulle bara veta vad allt som finns i deras garage.. som man kan låna.. I hope..)

Vi gjorde en bytesaffär, jag skickade med mina IVARskåp med henne för hon vill ändra lite i sovrummet och jag tror att dom kommer att passa där. Och behövs det djupare Ivar till deras garage, så finns det mer i min bod...

Så nu ska jag börja tvätta möblemanget, och fundera på hur dom ska placeras. Och få bort alla flyttlådor!! Underbart... *suckar av lättnad*

Nästa steg blir kanske att få upp gardinstängerna.. Vi ska jobba på det!

Men det är ingen id'e att planera för mycket för då kanske jag bara sätter mej ner och stickar. Brukar göra det när jag blir stressad ;o))
Det är jätte bra!

Och du So, fick inte det där med "kopieringen" att fungera... Försökte på alla sätt.
Du får visa mej det på riktigt nästa gång du kommer.

Och Tack Syster för hjälpen! Pengarna kommer.

Kramiz Tina

Kommentarer

Anonym sa…
ja du vill ha kommentarer nu.Men du sitter väl bara å stickar.Kram E.E.E.
Tina sa…
Precis så Elisabethe! Hur kunde du gissa det..? ;o))

Populära inlägg i den här bloggen

Baka ett klimakteriebröd.

Jag har varit flitig och städat ur ett skåp som saknar hyllor. Ni vet, det kan ju bli sådär i renoveringen, att en del grejer blir på hälft..... *skäms lite* I alla fall så började jag röja ur det för nu skulle hyllorna på plats. Vilken tid det tog att tömma det...... För alla lådor ska gås igenom. *ler* Upptäckte att jag har saker som jag inte ens kom ihåg att jag hade... Sånt kan man ju göra sej av med då, eller hur..? Det blir en sväng till Emmaus tror jag.. Men jag hittade något som jag vill dela med er.. *skrattar* Fast det inte är något att skratta åt.... Ett recept på klimakteriebröd. Jamenvisst. Det finns sånt. ;o) Det är Asknäs gård vid Mälaren som serverar det och M-magasin delade med sej av recepet för flera herrans år sen. Det sägs vara lika bra för kvinnor i klimakteriet som för män som vill hålla sin prostata i form. Låter det intressant.....?? ;o)) Blanda ihop: 3,5 dl sojamjöl 1,5 dl grahamsmjöl    3 dl havregryn 1,5 dl linfrön    1 dl solrosfrön    1 dl

En vild orkide.

Upptäckte i veckan att det växer vilda orkideer på min gård. Nattviol tror jag den heter... Rätta mej gärna om jag har fel. Undrar om det går att flytta på dom...? Vill ju gärna ha dom kvar men på ett annat ställe... Tänk att man kan bli så glad över ett så enkelt fynd. *ler* Och på tal om glad så blev jag överlycklig när jag såg en igelkott på min gård. Vad ska jag lägga ut för typ av mat till den? Tina

GOTT NYTT ÅR!!

 Vill önska er alla ett riktigt Gott nytt År!   Tina